Cum ne îmbrăcăm pentru anotimpul rece

Cum ne îmbrăcăm pentru anotimpul rece

Trecerea de la zilele călduroase la la cele răcoroase de toamnă, oferă posibilități noi de a-ți îmbunătăți aspectul și de a te exprima prin modă. Deși ar putea fi timpul să-ți îndepărtezi sandalele și pantalonii scurți, este interesant să te îmbraci cu tricoturile preferate și haine de calitate.

Iată câteva dintre cele mai simple moduri prin care îți poți îmbunătăți garderoba de vară până toamna târziu.

Investește într-o geacă sau două

Jachete clasice precum denim și piele sunt potrivite pentru majoritatea anotimpurilor. Tendințele vor veni și vor merge, dar capsele aplicate sunt testul timpului. Adăugați un sacou sau rochiile maxi preferate pentru mai multă versatilitate și căldură.

În această perioadă a anului, stratificarea nu este doar o declarație de modă, ci este o necesitate. Cu un potențial pentru o vară româneascăă și o apă rece înghețată, purtarea de haine care se adaptează climatului este cu siguranță calea de urmat pentru femeile care apreciază confortul și stilul.

Jachetele sunt, de asemenea, o modalitate excelentă pentru transformarea unei rochii de vară în haine de birou.

Înfășurați-vă

Eșarfele oferă atât de multe opțiuni de culoare și textură, ceea ce le face la fel de schimbabile ca pantofii. A avea câteva eșarfe de schimb și potrivite, vă va aranja bine atunci când vă treceți garderoba de la zilele călduroase de vară la nopțile răcoroase de toamnă.

Eșarfele
Stilul Parisienne, este unul dintre cele mai râvnite și de invidiat din lumea modei, deci cum o fac femeile franceze? Dacă există un lucru pe care l-au stăpânit, este să îmbine confortul și stilul. Secretul pentru moda fetei franceze este păstrarea ei simplă și curată, nu este nevoie să complice lucrurile.

Având o varietate de eșarfe din țesături ușoare precum tricoturile grele sau lână, va oferi flexibilitate și o notă de căldură suplimentară oricărei ținute.

Actualizează-ți paleta de culori

Culorile mai profunde îți vor transforma instant garderoba pentru toamnă. În loc de piesele pastelate de vară, folosiți obiecte mai tonifiate, bijuterii și culori mai adânci, în nuanțe de vișiniu, smarald și maro.

Adăugați straturi

Nu este nimic mai confortabil decât stratul de căldură – mai ales atunci când vremea răcoroasă abia a venit și există un aer rece. Începeți cu piese care se completează reciproc. De exemplu, încercați să asociați o cămașă lungă cu butoni, sub un pulover, astfel încât să atragă privirele.

Acest aspect este simplu, elegant și vă va ajuta să vă ajustați la temperatura mai rece. Adăugarea dresurilor sub rochii și fuste va adăuga, de asemenea, un plus de căldură și vă va ajuta să vă treceți garderoba în noul sezon.