Despre Noi

Intrați în lumea modei cu SmallPrix.ro, un portal online de modă. Modul complet de îmbrăcăminte al femeilor noastre este inspirat de piste internaționale, aspect de celebritate și stil de stradă în general. Cumpărăturile online pentru bărbați vin și cu promisiunea unor etichete celebre, fără marcajele prețurilor grele.

Echipa noastră lucrează constant de la birourile noastre din Alba Iulia și București, pentru a reuni o editare curată a mărcilor românești și internaționale, care asigură versatilitate și stil. Există, de asemenea, câteva colecții ale partenerilor noștri, exclusive și unice, create de designeri din Londra, care lansează o nouă tendință în fiecare lună.

Cu peste 250 de noi produse lansate în fiecare săptămână, SmallPrix.ro, vă oferă o colecție interesantă de haine ieftine, de fiecare dată când vă conectați.

Cumpărăturile online pentru femei de la SmallPrix.ro, vă vor oferi anumite stiluri esențiale pe care să le dețineți. Pentru bărbați, de asemenea, nu există o manieră care să transforme personalitatea într-o varietate uriașă care poate fi dificil de găsit într-un magazin offline.

Nu uitați să verificați brandurile noastre de modă de top vândute pe website și multe altele.

Căutați să vă îmbrăcați pentru o anumită ocazie? Accesați secțiunea de “categorii produse” și urmăriți recomandările noastre de top pentru business, petreceri, weekend, colegiu și sală, pentru bărbați și femei.

Ofertele noastre de încălțăminte oferă o gamă largă pentru femei, cum ar fi cizme, sandale, pantofi, etc. Completați-vă aspectul cu colecțiile noastre de haine și accesorii. Bărbații pot avea un impact maxim printr-un efort minim, pășind în pantofii excepționali pentru colecția de bărbați.