Termeni și Condiții

Sediul nostru social și adresa principală a biroului comercial sunt în Alba Iulia, str. Vasile Goldiș.

Această pagină vă prezintă termenii și condițiile legale („Termeni”) pentru care vă redirecționăm către orice articole de pe site-urile partenere („Articole”). Vă rugăm să rețineți că acești Termeni se aplică numai la achiziționarea de articole de pe website-uri partenere.

Achiziția de articole ghidate din orice altă sursă („Alte surse”), va fi reglementată de termenii și condițiile aplicabile la sursa relevantă. Vă rugăm să rețineți că promoțiile și ofertele disponibile pentru achizițiile de pe website-uri partenere pot să nu fie disponibile pentru cumpărat.

Vă rugăm să citiți cu atenție acești Termeni și să vă asigurați că îi înțelegeți înainte de a comanda orice Articol de pe website-urile partenere. Vă rugăm să rețineți că, înainte de a efectua o comandă, vi se va cere să acceptați acești Termeni. Prin plasarea unei comenzi pe Site-uri sau achiziționarea de articole prin intermediul Magazinului nostru online, vă confirmați acceptarea acestor Termeni.

Modificăm aceste condiții din când în când. De fiecare dată când doriți să comandați Articole, verificați acești Termeni pentru a vă asigura că înțelegeți termenii care se vor aplica la acel moment.

Acești Termeni au fost actualizați cel mai recent pe 18.09.2019.

Paginile noastre cu prezentarea produselor vă vor ghida prin etapele pe care trebuie să le efectuați pentru a face o comandă. Procesul nostru de comandă vă permite să verificați și să modificați eventualele erori înainte de a trimite comanda.

Vă rugăm să acordați timp pentru a verifica detaliile comenzii dvs. în fiecare pagină a procesului de comandă și înainte de a face clic pe „Confirmați și plătiți”. După ce efectuați o comandă pe website-urile partenere, veți primi toate informațiile despre produsul respectiv.

Vă rugăm să rețineți că articolele sunt supuse disponibilității. Întrucât există o întârziere între momentul plasării comenzii și momentul procesării comenzii, poziția stocului aferent anumitor articole se poate modifica.

Trebuie să rețineți că toate produsele publicate pe SmallPrix.ro, nu sunt produse vândute de noi. Compania noastră are contracte de afiliere cu diverse companii care dețin respectivele produse.

Noi ne străduim să vă oferim produse ieftine și primim un comision din vânzările de pe SmallPrix.ro